Junts per Rubí proposa millorar la façana comercial i presenta la seva número tres

Sònia Jorba, treballadora d’una coneguda pastisseria de Rubí durant molts anys, serà la número tres de la llista de Junts per RubíJaume Buscallà, candidat a l’alcaldia per Junts per Rubí, i Sònia Jorba han explicat les dues principals propostes electorals en relació amb l’activitat comercial durant la presentació d’aquesta última com a número tres de la llista.

Buscallà ha explicat que crearà una línia d’ajuts i reduirà les traves administratives per tal de facilitar que els comerços de Rubí millorin la façana del seu comerç. Segons el candidat a l’alcaldia per Junts per Rubí “millorar les façanes i l’equipament comercial beneficia al mateix comerciant i als clients, però també fa créixer la qualitat de l’espai urbà i el comerç es converteix en l’eix vertebrador i dinamitzador de la ciutat”. Sònia Jorba al seu torn ha explicat que aquesta mesura permetrà diversificar el comerç.

L’altra proposta de Junts per Rubí consisteix a afavorir l’associacionisme comercial creant una xarxa de comerços que permeti un sistema de descomptes entre el comerç local “el primer client del comerç han de ser als mateixos comerciants” ha declarat Jaume Buscallà.

Junts per Rubí aposta per fer més forta la xarxa i l’associacionisme comercial de Rubí i rebutja la idea d’augmentar les taxes als comerciants, que consideren perjudicaria el comerç de proximitat.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter