Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistentEls propietaris de gossos a Rubí saben que l’estat dels pocs pipicans que hi ha és lamentable. Des de Junts per Rubí ens comprometem a arreglar la vegetació i arranjar les zones, instal·lar enllumenat i, una de les coses més importants, instal·lar fonts d’aigua per als gossos i les persones.

Les zones d’esbarjo per a gossos són un punt de reunió molt freqüentat pels propietaris de gossos, que sovint els utilitzen perquè els animals puguin estar a l’aire lliure en un espai controlat. És indispensable col·locar més papereres, instal·lar bancs per seure i afegir marquesines contra les inclemències del mal temps.

Tanmateix, des de Junts per Rubí som conscients del malestar que genera les mostres d’incivisme per no recollir els excrements de les mascotes a la via pública. Per això considerem que cal fomentar campanyes de sensibilització i aplicar les mesures de sanció oportunes per aquells propietaris que no siguin responsables.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter