Un pulmó verd per a la ciutat

Crearem un gran parc al centre de Rubí amb diversos espais perquè grans i petits hi puguin gaudirAl centre de Rubí hi ha un excés de ciment. Ens manquen arbres i moltes més zones verdes. Des de Junts per Rubí volem transformar els voltants i la plaça Salvador Allende en un parc central on nens, joves i gent gran puguin gaudir d’un espai natural de qualitat, cívic i ben pensat.

Per tal de dur a terme aquest projecte, caldria el trasllat dels jutjats de l’edifici que actualment ocupen a un altre espai de la ciutat. De fet per a Jaume Buscallà, que aquest canvi d’ubicació encara no s’hagi dut a terme, “és un exemple del poc lideratge d’aquest Ajuntament”.

El projecte de parc contemplaria diferents zones: un espai lúdic i de joc infantil, un altre de trobada entre joves i adolescents i un tercer destinat a l’exercici físic. També hi hauria un espai escènic, una zona Wifi amb carregadors per a mòbils i una petita zona de restauració envoltada d’arbres i zones verdes.

Aquest tipus de parcs han tingut molt d’èxit en altres municipis i suposen una alenada d’aire fresc per a la ciutat.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter