Recuperarem l’espai d’El Celler, actualment en desús, i crearem un museu de la ciutat

Transformarem espais totalment desaprofitats com El Celler i treballarem braç a braç amb les entitats i associacions culturals locals, afavorint els artistes de Rubí. També crearem el definitiu museu de la ciutat, ha afirmat l’alcadable Jaume Buscallà davant els mitjansL’activitat cultural d’una ciutat és l’eix dinamitzador de la societat que la conforma. Creiem fermament en l’associacionisme i en els autors i autores locals per donar vida a una agenda d’activitats diversa i enriquidora.

Per aquest motiu considerem indispensable augmentar amb claredat la partida fixa en cultura a Rubí. Això implica la creació d’un pla de comunicació integral per determinar què, com i quan comunicar des de l’Ajuntament l’agenda cultural juntament amb les entitats.

Cal una coordinació eficaç perquè no se superposin calendaris escolars, esportius, actes públics i públics

En aquest sentit, entenem que ha d’haver-hi una total transparència en les subvencions i en els imports anuals dels ajuts que realitza l’Ajuntament a les diferents entitats.

Segons l’alcaldable Jaume Buscallà “reforçarem la Taula de Cultura i transformarem espais totalment desaprofitats com El Celler”.

Buscallà afegeix “alhora crearem un espai expositiu i proposarem la ubicació d’un espai gastronòmic i una botiga per dinamitzar econòmicament l’entorn d’aquest equipament”.

Tanmateix, des de Junts per Rubí apostem per la creació definitiva d’un museu de la ciutat amb un conveni entre la Fundació del museu de Rubí i el municipal del Castell, acabant amb aquesta antiga desavinença.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter