Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fixSi passegeu pels carrers i places de Rubí us serà molt fàcil trobar desperfectes en el mobiliari urbà o zones on hi ha una falta de manteniment evident.

Des de Junts per Rubí considerem que cal solucionar el problema de neteja i petites reparacions que pateix la ciutat. Una de les primeres solucions seria reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i no una agenda que variï en funció de decisions i exigències polítiques alienes.

En segon lloc, caldria recuperar la figura de l’agent cívic fix. A més de donar un lloc de feina, aquesta persona prendria nota de les necessitats de manteniment que hi ha a la ciutat i estaria en contacte permanent amb els veïns. L’objectiu seria detectar danys en el mobiliari urbà, falta de neteja, manteniment o actes incívics per traslladar-les a l’Ajuntament i reparar els desperfectes en el menor temps possible.

Tanmateix, l’agent cívic seria una figura propera al ciutadà, que podria informar de determinades campanyes de civisme i sensibilització, i alhora estar més a prop de les necessitats reals dels veïns per poder-ho traslladar a l’Ajuntament.

És important reforçar la idea de civisme a la ciutat i el primer a donar-ne exemple ha de ser l’Ajuntament. El candidat a l’alcaldia Jaume Buscallà considera que “si la gent viu en una ciutat bonica, neta, polida i ben endreçada, la tractarà més bé, s’hi sentirà més còmoda i entre tots entendrem que és una responsabilitat comuna i liderada sempre des de l’Ajuntament”.

Finalment, cal incorporar al consistori un professional expert en el disseny i manteniment de la ciutat. L’objectiu d’aquesta figura seria donar una coherència i uniformitat estètica als elements que conformen el paisatge urbà de la ciutat de Rubí.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter