Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.La indústria a Rubí és el principal dinamitzador de l’economia i genera llocs de treball. Perquè no potenciar-lo donant més feina i formació a la gent de Rubí?

Una de les propostes electorals primordials de Junts per Rubí és establir convenis d’FP dual a través del centre de formació professional de Rubí, perquè les persones interessades es puguin formar i fer les pràctiques amb opció a un lloc de treball real en algunes de les moltes empreses de la ciutat.

Farem èmfasi en la formació d’idiomes. En aquest sentit, establirem convenis amb les escoles d’idiomes locals, subvencionant fins a sis mesos cursos d’anglès per a aturats, en benefici d’estudiants i centres de formació.

Promourem que la formació programada per Rubí Forma s’ajusti a les necessitats dinàmiques de les empreses de Rubí. Incrementarem la formació en l’àmbit de l’hostaleria.

Inversió en polígons

Farem una partida fixa anual als nostres polígons, posant especial èmfasi en l’asfalt i la il·luminació. Urbanitzarem definitivament el polígon Rubí Sud.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter