Rubí no es pot permetre tenir pisos buits

Rubí ha de tenir en compte i actuar en conseqüència davant la necessitat imperant d’algunes plataformes locals i entitats socials de disposar de pisos d’emergència per a persones desnonades o en risc d’exclusió social.L’habitatge s’ha convertit en una matèria d’urgència per a molts habitants de Rubí. Per això proposem que l’Ajuntament pugui fer servir el dret de tanteig i retracte preferent o expropiació per adquirir els edificis inacabats propietat dels bancs.

Actualment a la ciutat hi ha una desena de blocs de pisos inacabats que podrien convertir-se en pisos de lloguer i/o compra. Algunes d’aquestes promocions estan força avançades però no s’han finalitzat perquè no compleixen algun requisit legal d’accessibilitat o eficiència energètica que, segons Jaume Buscallà, es podria solucionar si els edificis fossin municipals.

Més enllà de la desena de pisos propietat de la SAREB que es podrien comprar per aquest sistema, Buscallà assegura que “treballant amb la celeritat suficient aquests habitatges estarien a disposició de la ciutadania”.

Des de Junts per Rubí considerem que el Govern municipal ha de tenir en compte i actuar en conseqüència davant la necessitat imperant d’algunes plataformes locals i entitats socials de disposar de pisos d’emergència per a persones desnonades o en risc d’exclusió social.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter