Jaume Buscallà proposa que Rubí lideri un projecte d’FP Dual per a tota Catalunya

CECOT i l’equip de Jaume Buscalla han compartit un esmorzar de treball al barri de Ca n’Alzamora on han coincidit amb moltes de les necessitats que té la ciutat.La candidatura de Junts per Rubí ha escoltat les propostes de la patronal per al foment de la indústria a Rubí, entre d’altres l’aprovació del POUM, la millora de la governança municipal i el manteniment dels Polígons Industrials de Rubí. En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia Jaume Buscallà ha remarcat que “cal allunyar-se dels titulars, és necessari treballar de manera conjunta i tenir clar quin ha de ser el rumb industrial de la ciutat”.

Els empresaris rubinencs han fet arribar al candidat les seves inquietuds respecte la lentitud de l’administració respecte als tràmits administratius i el mal estat general dels polígons industrials, problemes que des de la candidatura tenen presents i han assegurat que serà una prioritat pel proper mandat.

A l’intercanvi d’opinions, Junts per Rubí ha proposat que Rubí lideri un projecte de Formació Professional Dual per tota Catalunya per tal de crear llocs de treball a la ciutat, “s’ha de trobar un encaix eficient entre les necessitat de les empreses i la formació dels treballadors i treballadores de la ciutat” ha assegurat Buscallà, que ha proposat fomentar aquest tipus de formació per garantir un futur als joves de la ciutat i potenciar el talent que assegura tenim a la ciutat.

Al seu torn, el president de CECOT Rubí, Manel Jimenez, ha reconegut la feina i les propostes de Buscallà en polítiques econòmiques per la ciutat i s’ha mostrat satisfet amb la trobada.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter