L’expresidenta i actual vicepresidenta d’Òmnium Cultural a Rubí Laura Vert, número dos de Buscallà

Sònia Jorba i Ivan Vila són la número 3 i el número 4 respectivament

>

Junts per Rubí ha fet pública la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig a Rubí, encapçalada per Jaume Buscallà i amb Laura Vert, expresidenta i actualment vicepresidenta d’Òmnium Cultural a Rubí, com a número 2.

Laura Vert, és professora d’arts plàstiques i es presenta a la llista com a independent. “És un partit on em sento molt a gust perquè, per a mi, és la llista del President, un fil en què tots hi hem cregut i que val la pena donar-li continuïtat”, ha explicat Vert.

Sònia Jorba, comerciant i tècnica de recursos humans, i Ivan Vila assessor del grup municipal i emprenedor, són els següents components d’una llista electoral, Manel Bamala president de la Societat Sant Antoni Abat ocuparà el número 9 de la llista “molt transversal i integrada per gent diversa, molt preparada i no de partit, amb diverses sensibilitats i formes de fer”, remarca Vert.

Buscallà ha agraït a tots ells que hagin fet un pas endavant per involucrar-se en la política local: “Tradicionalment, això és difícil a Rubí. I és un esforç que hem de fer tots per tal de garantir un canvi a la ciutat”. I hi afegeix que “cal donar una embranzida a la ciutat. Volem que Rubí deixi de ser plana i esdevingui una ciutat amb empenta, amb il·lusió. Així mateix, hem de fer que el talent reverteixi a la ciutat.La nostra voluntat és sumar sinergies per aconseguir que la nostra ciutat torni a reeixir”. Per la seva banda, Vert destaca que el que l’ha atret és “el projecte de ciutat i d’aportar feina a Rubí. A Rubí hi ha moltes coses a millorar. Som independentistes però volem un govern per a tothom”.

El candidat a l’alcaldia per Junts per Rubí mostra el seu agraïment a Junts per Catalunya, que “dona suport i batega dins de la nostra candidatura”, formada majoritàriament per persones independents i amb una gran presència femenina.

Junts per Rubí ha anunciat que el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, els acompanyarà en un acte de campanya el divendres 26 d’abril.

La llista està composta per les persones següents:

1. JAUME BUSCALLÀ 2. LAURA VERT (Independent) 3. SÒNIA JORBA (Independent) 4. IVAN VILA 5. M. ÀNGELS RUIZ ESPAÑA 6. JOSEP PUIGVENTÓS 7. ÈRIC ZALDÍVAR 8. CHAIMA FARZOUZ (Independent) 9. MANEL BAMALA (Independent) 10. MARI CREU BOU (Independent) 11. XAVI GARRIDO (Independent) 12. ELVIRA GUERRERO (Independent) 13. CARME VINYES (Independent) 14. CAROL ESQUINAS (Independent) 15. JORDI FORRADELLAS (Independent) 16. ARNAU DOMÈNECH 17. ÀNGELS SOLÀ 18. (Independent) 19. GEORGINA RUFÈ (Independent) 20. XAVIER ESQUERRÀ 21. ÀNGELS RUFÈ 22. MANEL MARTORI 23. PILAR ANSÓ 24. RAMÓN BENET 25. NÚRIA CLIMENT

S1. NÚRIA ANTÓN S2. SANDRA LÓPEZ (Independent) S3. EVA FERNÀNDEZ

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter