Jaume Buscallà serà l’alcaldable de Junts per Rubí a les eleccions municipals

Buscallà és l’únic candidat a l’alcaldia del partit en unes primàries que se celebraran el 23 de gener

Jaume Buscallà ha presentat la seva candidatura per a les primàries de Junts per Rubí amb més del doble dels avals. Buscallà és, doncs, l’únic candidat que s’ha presentat a l’alcaldia del partit per les eleccions municipals de maig i començarà una campanya que culminarà el 23 de gener. Aquest dia l’Ateneu acollirà l’assemblea local del partit per escollir el seu cap de cartell on Buscallà serà confirmat com a alcaldable si aconsegueix més de la meitat dels vots.

L’actual responsable del partit s’ha mostrat content davant del repte que se li presenta i il·lusionat per la resposta rebuda per part de la formació: “És un moment emocionant, és la primera vegada que tots els associats i simpatitzants escullen la persona que volen que els representi”.

Jaume Buscallà ha assenyalat que el programa de Junts per Rubí per les eleccions municipals se centrarà en Rubí i en “els reptes i oportunitats que té actualment la ciutat” amb l’objectiu de “transformar Rubí” per aconseguir “una ciutat verda, intel·ligent i més neta, on l’esport i la cultura tinguin un paper rellevant”.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter