JxRubí proposa la creació d’un gran parc central a la zona dels jutjats

L’espai engloba una superfície d’uns 5.000 m²Junts per Rubí considera imprescindible la millora de l’espai públic de la ciutat tant pel que fa a criteris estètics com de manteniment. Segons el seu cap de llista, Jaume Buscallà, “si la gent surt al carrer i té un espai públic digne, de qualitat, cívic, ben fet, ben pensat, la ciutat millora”.

És per aquest motiu que una de les propostes centrals del seu programa electoral de cara als comicis del mes de maig contempla la creació d’un gran parc central a la zona dels voltants de la plaça Salvador Allende adreçat a infants i joves. Per tal de dur a terme aquest projecte, caldria el trasllat dels jutjats de l’edifici que actualment ocupen a un altre espai de la ciutat.

El projecte de parc contemplaria diferents zones: un espai lúdic i de joc per a nens i nenes, un altre destinat a fomentar la relació entre joves i adolescents i un tercer destinat a l’exercici físic. “En el cas del parc de barres per fer exercici, hem comprovat l’èxit que tenen a altres ciutats. No cal inventar gaire, si funciona a altres municipis, es pot adaptar i aplicar a Rubí”, afirma Buscallà. El projecte també contempla un espai escènic, una zona Wifi amb carregadors per a mòbils i un espai de restauració.

Com dèiem, per tal de dur a terme aquest projecte, seria necessari el trasllat dels jutjats a un altre punt de la ciutat. Per Buscallà, que aquest canvi d’ubicació encara no s’hagi dut a terme, “és un exemple del poc lideratge d’aquest Ajuntament”. Junts per Rubí assegura que ja han trobat dues possibles ubicacions on podrien encabir-hi els nous jutjats que són l’edifici Porta Rubí, davant de la benzinera, o al Molí de la Bastida. Segons Buscallà, “això es pot treure d’aquí, si es vol. És un tema de lideratge i interès”.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter