Junts per Rubí proposa crear un hotel d’entitats a l’edifici municipal del carrer Margarida Xirgu

Jaume Buscallà crearà l’oficina del voluntari, amb avantatges i incentius per a tots els qui dediquen una part del seu temps a ajudar als demés.Junts per Rubí proposa ubicar en un mateix edifici totes les entitats de la ciutat que no disposen de lloc on reunir-se ni d’espai de gestió. Segons Jaume Buscallà, el cap de llista, “es tracta d’una demanda dels seus membres que ve de lluny i que no s’ha arribat a satisfer mai”.

L’actual consistori no ha atès ni ha gestionat com cal els edificis que té dispersos per la ciutat i aquesta mancança n’és un bon exemple, ja que alguns es podrien posar a l’abast d’aquestes entitats.

Buscallà planteja que sigui l’edifici municipal situat al carrer de Margarida Xirgu, al costat del Bullidor, el que aculli les entitats rubinenques que es troben en aquesta situació. És un edifici molt ben situat, al centre de la ciutat, que resoldria la necessitat de les entitats de disposar d’un lloc comú on ubicar la seva seu i diversos espais, com ara sala de reunions i despatxos.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter