Junts per Rubí creu «necessari» acordar amb les forces independentistes per formar un govern

L’objectiu és treballar conjuntament propostes municipals en què l’eix independentista estigui per damunt de totJunts per Rubí ha demanat a les diferents forces polítiques independentistes que comencin a treballar conjuntament amb l’objectiu de configurar un “acord real de govern”.

El cap de llista de la formació, Jaume Buscallà, ha explicat que no s’ha de tornar a repetir l’error que es va cometre l’any 2015 quan els partits independentistes no van aconseguir posar-se d’acord per formar un govern. Buscallà creu que és possible evitar-ho “vistes les converses que hem anat tenint amb els altres partits” i afirma que “l’eix de l’independentisme suma, sempre ha sumat des de fa unes quantes eleccions, per tant treballem-lo i consutruïm-lo i, sobretot, definim un canvi per aquest ajuntament”.

El portaveu també ha fet referència a la nova formació Rubí Republicana – Primàries Catalunya (RR-PC), la qual ja va apostar per la unió de totes les forces independentistes de la ciutat per presentar-se a les eleccions municipals, però davant la negativa de la resta de partits, Junts per Rubí demana que treballin junts “de cara a un acord que parli del govern de la ciutat” i en què “l’eix independentista estigui per damunt de tot”. En aquest sentit també ha convidat a les entitats independentistes de la ciutat, ANC i Òmnium Cultural, a participar d’aquestes converses.

Pel que fa al seu programa electoral, el grup municipal farà una primera trobada oberta aquest divendres per debatre diverses propostes que han rebut en línia i a través de les xarxes socials i així seguir confeccionant el projecte que portaran el proper 26M.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter