Jaume Buscallà rep el suport de Quim Torra en la seva visita a Rubí

Junts per Rubí considera que cal solucionar el problema de manteniment, neteja i petites reparacions que pateix la ciutat mitjançant un canvi en la gestió del manteniment,El president de Catalunya, Quim Torra, ha visitat Rubí durant l’últim dia de campanya electoral per a les eleccions del 28-A, i ha demanat el suport de la ciutadania perquè Jaume Buscallà, primer de la llista per Junts per Rubí, arribi a l’alcaldia de l’Ajuntament.

Quim Torra, juntament amb Jaume Buscallà, han recorregut alguns carrers principals de la ciutat per saludar personalment els veïns que s’han apropat espontàniament per l’expectació generada, així com als comerciants de diversos establiments.

Posteriorment, han compartit un dinar amb una vuitantena de persones de Rubí procedents de diferents àmbits culturals i entitats locals. Les al·lusions a Carles Puigdemont, Jordi Sánchez i la resta de companys del partit empresonats o exiliats han estat constants per part del president Quim Torra i l’alcaldable Jaume Buscallà.

Buscallà li ha transmès tot el suport al president de Catalunya i li ha agraït la seva visita en un dia clau de la campanya electoral que finalitzarà aquest diumenge 28 amb les eleccions generals, tot desitjant el major èxit en resultats per a Junts per Catalunya.

En aquest sentit, Jaume Buscallà ha fet una crida a la unitat dels votants catalans i ha recordat que “altres partits que han lluitat per la independència ens diuen que ara la prioritat és aturar la dreta espanyola” en al·lusió a ERC. “Aquest no és motiu suficient, ja que el PSOE també aplicaria de nou el 155 i no permetrà l’autodeterminació. Fer president Pedro Sánchez és un xec en blanc que no ens podem permetre”.

Respecte Rubí, Buscallà ha assegurat que “malauradament l’escenari és el mateix, per la qual cosa és important tenir la força suficient i construir un projecte de ciutat que vagi més enllà dels titulars buits de contingut”.

Respecte la proposta electoral de Junts per Rubí, Buscallà ha declarat “La nostra és la candidatura de la gent que ens demana unitat, que ens demana transversalitat. La llista amb gent que coneix Rubí i sempre pot respondre quan li parlem de la nostra ciutat.”

“La nostra candidatura, tant Junts per Catalunya com Junts per Rubí és la que realment coneix el nostre país, la nostra ciutat i què és el que necessita”, ha afegit.

Torra s’ha dirigit als assistents i ha demanat “tot el suport perquè el Jaume sigui l’alcalde de Rubí”. Amb la vista ja posada en les eleccions municipals, que tindran lloc el 26 de maig, Torra ha declarat que desitja “que tots els alcaldes i alcaldesses d’aquest país vinguin al Palau de la Generalitat amb les seves vares perquè ens diguin que estan al costat de les institucions de Catalunya”.

Torra ha tingut també paraules d’al·lè per a les persones empresonades i exiliades per la causa del procés i ha assegurat que confia en la candidatura de Carles Puigdemont com la millor representació que pot tenir Catalunya en les eleccions europees.

Torra ha recordat que “amb aquestes eleccions ens ho juguem tot. Hem de ser capaços de tenyir de groc el país, de llibertat i de república. Junts per Catalunya és la millor opció per defensar els interessos dels catalans i el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre”.

El president Quim Torra ha conclòs amb un “Visca Catalunya, visca Rubí”.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter