El president Puigdemont dona suport a Buscallà a Rubí per “derrotar el bloc del 155 a les municipals”

El candidat de Junts per Rubí (JxR) a la nostra ciutat, Jaume Buscallà s’ha reunit amb el President Carles Puigdemont aquest dilluns al matí a Waterloo, “he anat per reafirmar el nostre compromís amb Rubí i la República”.Carles Puigdemont, President de Catalunya a l’exili ha donat suport aquest dilluns des de Bèlgica a Jaume Buscallà perquè ”derroti el bloc del 155” a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Buscallà ha visitat Puigdemont a la seva residència de Waterloo després d’haver estat designat la semana pasada alcaldable als comicis de l’any que ve, en superar el procés de primàries de Junts per Rubí.

Puigdemont ha dit que les eleccions municipals de 2019 seran una ”nova fita republicana” i que ”els ajuntaments són una peça clau del nou país”.

Buscallà ha transmès a Puigdemont ”l’escalf i els ànims de la gent de Rubí” perquè mantingui ”la dignitat del govern de la Generalitat a l’exili”. Així mateix també li ha comunicat que farà una candidatura el ”màxim de transversal possible” per aconseguir el màxim de suports.

L’alcaldable de Junts per Rubí, ha assegura que ha vist a Puigdemont “molt fort i conscient del moment que passa el país”.

Per Puigdemont les eleccions municipals d’enguany seran ”una altra fita on Rubí no pot fallar”, “Catalunya és la suma amb un mosaic molt divers de realitats molt potents, Rubí és econòmicament i socialment un engranatge essencial en aquesta ròtula que fa que Catalunya sigui una regió potencial al sur d’Europa” i ‘‘Rubí ha d’esdevenir una gran ciutat, clau en la construcció de la República Catalana”.

Segons Puigdemont, a ”Rubí s’estan orientant bé les coses’‘ en referència a la designació de Jaume Buscallà com a candidat de Junts per Rubí, “Buscallà té una dilatada experiència en gestió municipal i representa el millor del projecte de Junts per Catalunya, gent compromesa amb la seva ciutat i la República”

Puigdemont i Buscallà han parlat de la situació política a Rubí i a Catalunya. L’alcaldable de Junts per Rubí ha explicat com es va viure l’1 d’octubre a la ciutat i li ha manifestat el desig de fer una candidatura en la línia de Junts per Catalunya i ser el proper Alcalde de Rubí. ”per donar un tomb a la ciutat i garantir el canvi necessari, després del malson que representa el pacte del PSOE, Ciutadans, PP i els trànsfugues i posar Rubí al servei del govern legítim i la República”.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter