Aparcar a Rubí, missió impossible?

Junts per Rubí considera que cal solucionar el problema de l’aparcament, traslladant esdeveniments i espectacles musicals a altres zones de la ciutat ja que l’Escardívol mostra signes de saturació i és gairebé impossible trobar aparcament a RubíTrobar aparcament a la ciutat sembla més aviat una gimcana. Des de Junts per Rubí proposem trobar una solució a aquest mal de cap per a molts rubinencs i rubinenques, i alhora evitar que molts veïns de les urbanitzacions prefereixin agafar el cotxe i marxar als centres comercials de Sant Cugat o Terrassa davant la impossibilitat de trobar un aparcament gratuït prop del centre.

Per començar, que la cavalcada de Reis i altres espectacles musicals que se celebren a l’Escardívol, un espai d’aparcament que mostra signes de saturació, es traslladin a l’amfiteatre del Castell. Restringir l’aparcament a l’Escardívol afecta el comerç local, que veu com disminueixen les vendes.

Tanmateix, cal que tot l’aparcament de la ciutat sigui rotatiu i treure totes les àrees de zona blava, així com replantejar el recorregut dels autobusos i/o un transport públic alternatiu per facilitar la mobilitat dels veïns i evitar el cotxe.

També et pot interessar

23-05-2019

Rubí té manca de manteniment, neteja i civisme

Rubí té un problema de neteja i reparacions del mobiliari urbà. Considerem que és necessari reforçar la brigada de manteniment, amb un full de ruta clar, i recuperar la figura de l’agent cívic fix

20-05-2019

Uns pipicans en bones condicions i mesures contra l’incivisme

L’estat dels pipicans de Rubí és lamentable. Falten fonts d’aigua, arreglar la gespa, col·locar més bancs, papereres i marquesines per protegir-se quan faci mal temps. A més, a la majoria de les zones d’esbarjo per a gossos la il·luminació és escassa o inexistent

20-05-2019

Rubí serà pionera en FP dual

Establirem convenis d’FP dual perquè la gent de Rubí es pugui formar i treballar en alguna de les moltes empreses situades en els polígons industrials de la ciutat.

19-05-2019

Rubí, una ciutat segura

A Rubí falta augmentar la presència d’agents policials al centre urbà i a les urbanitzacions. També és indispensable recuperar la policia a peu de carrer.

Twitter